ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΜΑΜΟΥΘ



Φαίνεται ότι κάτι έχει αρχίσει να κινείται από πλευράς επενδύσεων εγχώριων και «δυνατών» επιχειρηματιών όπως ο Κοπ.................
Μαθαίνουμε ότι ο γνωστός όμιλος αγόρασε 300 στρέμματα στη περιοχή  Μοναστηράκι της Παχιάς Άμμου κάτω από τη χαράδρα του ΄ΧΑ΄ όπως ονομάζεται για να δημιουργήσει ένα μεγάλο παραδοσιακό τουριστικό οικισμό.
Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες ο Κοπ........... ετοιμάζεται και για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών φαντάζομαι όμως ψηλά στα όρη πάνω από το Μοναστηράκι. ο πωλητης ενανε τη τυχη του το ενοικιασε για 100  χρονια με το ποσο τον 7.500 το χρονο  =750.000 ευρω για 100 χρονια το ποσο καταβληθηκε την 10-10 στους 2 ιδιοκτητες και διευθυντης αναλαβε ο γιος του ενος   ιδιοκτητη


SHOW NEWS TV




                                                    
 Μάλιστα αυτές τις μέρες έκλεισε και συμφωνία για τη σίτιση πολυπληθέστατου συνεργείου σε ταβέρνα της Παχιάς Άμμου.
Εάν τελικά αληθεύουν όλα αυτά η ανάπτυξη τα ευρύτερης περιοχής θα είναι ραγδαία και θα ωφεληθούν ταυτόχρονα ο Άγιος Νικόλαος και η Ιεράπετρα.
Και το σημαντικότερο είναι ότι θέλουν δε θέλουν θα επιλύσουν και το θέμα με τα σκουπίδια που ξεβράζονται κάθε καλοκαίρι στη παραλία της Παχιάς Άμμου για να κολυμπούν χωρίς προβλήματα οι τουρίστες που θα διαμένουν στον παραδοσιακό οικισμό.
Επίσης δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε δύο χρόνια περίπου θα είναι έτοιμο και το νέο τμήμα του ΒΟΑΚ Άγιος Νικόλαος -Καλό χωριό που τα τελευταία χρόνια είχε βαλτώσει. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ....ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ 25 ΕΡΓΑΤΕΣ ΚΥΠΡΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ---------------- 9 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΝΟ..